Casa Rurală

În Regiunea INIMA NISTRULUI, casele rurale a localnicilor și-au deschis larg porțile. Această minunată regiune este situată pe o peninsulă cu cel mai frumos mal al râului Nistru și cea mai mare insulă fluvială, are o atmosferă unică, oferă acum posibilitatea de cazare într-o casă rurală, de a face cunoștință cu localnicii, de a gusta din bucătăria tradițională. La doar 36 km de Chișinău, aveți posibilitatea de staționa în astfel de case rurale.

CazareMaster-class-uriBucate

Villa Den

s. Pohrebea
5 persoane — 3 paturi de o persoană și 1 pat dublu
2 persoane — 1 pat dublu (lejancă)
2 persoane — 1 pat dublu


500 MDL / noapte

Prima Casă Rurală

s. Pohrebea
3 persoane — 1 pat de o persoană și 1 pat dublu
3 persoane — 1 pat de o persoană și 1 pat dublu


500 MDL / noapte

Casa Părintească

s. Pohrebea
2 persoane — 1 pat dublu
2 persoane — 1 pat dublu
3 persoane — 1 pat dublu (lejancă) și 1 pat de o persoană


500 MDL / noaptea


Master-class-uri 


Noi organizăm master-class-uri în fiecare weekend, dar putem, de asemenea, să organizăm un program personalizat în orice zi a săptămânii pentru dumneavoastră și prietenii dumneavoastră, cu o programare prealabilă. În formatul de master class puteți sărbători  o zi de naștere sau pur și simplu puteți petrece un timp frumos alături de cei dragi.


Bucate Tradiționale


Puteți comanda prânz sau servicii de catering pentru evenimentul dumneavoastră. Completați formularul și managerul vă va contacta pentru a vă specifica meniul și pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru cererea dumneavoastră.

Rezervare: +373 79 67 59 85
Livia — Coordonator turistic