Evenimente

Este un moment potrivit pentru organizarea evenimentelor în mediul rural. Poți profita de vremea frumoasă ca ocazie pentru a organiza o sărbătoare, cât și ca o oportunitate de a o petrece în aer liber. Sărbătoarea va fi de câteva ori mai interesantă dacă va avea loc nu într-o încăpere strâmtă, ci în largul naturii. Unde anume să organizați un eveniment în natură, cu ce este mai bun decât un eveniment în oraș și care sunt opțiunile de organizare, noi vă vom vorbi.

Săli de conferințeRestaurantDegustăriEvenimente

Săli de conferințe

Restaurant cu terasă
GastroFerma

Terasa GastroFerma a lanțului de restaurante Gastrobar este situată în satul Pohrebea, pentru diverse evenimente de afaceri și festive, cu o capacitate de peste 50 de persoane. 

La serviciul de arendă a spațiului este posibilă organizării de catering, serviciul de banchet. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați coordonatorul nostru turistic.

  • Деловые мероприятия, тим-билдинги, профессиональные тренинги;
  • Банкеты, фуршеты, дни рождения, свадьбы, дегустации;
  • Завтрак, обед, ужин;
  • Кейтеринг.
    ¯\_(ツ)_/¯ 

Capacitate — 100 locuri
Пт.-Вс. 9:00 — 22:00

Rezervare: +373 79 67 59 85
Livia — Coordonator turistic

Degustări

Avem o abordarea specială pentru degustări! Regiunea noastră este specializată mai mult în băuturi spirtoase, de aceea vom colabora cu partenerii noștri pentru a organiza evenimente de degustare pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi soluții inedite: evenimente de afaceri, o petrecere cu prietenii, quest-ul vinului sau un master-class culinar cu degustare diferitelor vinuri!

Dar petrecerea în aer liber nu se limitează la obișnuitul frigărui organizat în aer liber. Aceste locuri sunt perfecte pentru organizarea de nunți și alte sărbători. Restaurantul cu terasă GastroFerma din Pohrebea, Villa Alexandra Pavilion și Terasa Activis Teambuilding sunt ideale pentru în acest scop. Restaurantul-terasă reprezintă o verandă mare, cu o zonă adiacentă care poate fi folosită pentru organizarea de evenimente minunate. 

Pentru organizarea de evenimente de afaceri este potrivită, sala complexului hotelier Villa Alexandra – team-building-uri, traininguri și conferințe.  

În cadrul serviciilor de închiriere de spații, sunt disponibile servicii de catering, servicii de banchet și posibilitatea de a comanda bucate tradiționale moldovenești pregătite de localnici.

Casa Rurală

O sărbătoare clasică în aer liber implică nu numai sărbătoarea în sine, ci și crearea unei atmosfere speciale, prietenoase sau familiale, care nu poate fi obținută în limitele orașului. O opțiune pentru organizarea evenimentelor este închirierea unei case rurale pentru o zi, pentru a găzdui un grup mic de persoane. Frigăruiul și o șederea liniștită în jurul focului, vor umple pe cei prezenți de bucurie spirituală și vor surprinde cu priveliști care îi vor fascina pe fiecare.

Evenimente

Hodina

Satul Pohrebea dispune de locuri excelente pentru diverse festivaluri culturale. Pe malul râului Nistru, pe 18 august 2019, a avut loc un fantastic festival HODINA, organizat de KLUMEA, care a adunat mai mult de 6000 de oameni.

Hramul satului

Hramul satului este o sărbătoare cu tradiție veche în spațiul nostru cultural, care din an în an se serbează cu mare drag de localnici În zilele premergătoare hramului gospodinele pregătesc casa văruiesc, fac curățenie și pregătesc ospățul. De hram, oamenii merg la biserică. În această zi, lângă casa de cultură, se petrec expoziții, trânta, concursuri și jocuri pentru copii,  iar seara se organizează hora satului sau jocul cu lăutari vestiți, unde vin toți locuitorii satului și oaspeții localității.

Piața-iarmaroc

Piața-iarmaroc de produse locale din Pohrebea face parte din programul de dezvoltare regională care are ca scop ridicarea bunăstării producătorilor autohtoni ecologici, artizanali și tradiționali de produse alimentare și ridicarea nivelului de conștientizare a consumatorilor cu referință la aceste produse pentru o alimentație sănătoasă. Aici puteți găsi produse ecologice autohtone oferite de localnicii satului Pohrebea și din întreaga regiune . Piața este deschisă sâmbăta între orele 12-14. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați coordonatorul de turism.

Bucătărie tradițională

Puteți comanda prânz sau servicii de catering pentru evenimentul dumneavoastră. Completați formularul și managerul vă va contacta pentru a vă specifica meniul și pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru cererea dumneavoastră.

Rezervare: +373 79 67 5985
Livia — Coordonator turistic